Forsikringsrådgiveren som ble #kaiboshed

Forsikringsrådgiveren som ble #kaiboshed

Kaibosh er det bergenske brillemerke som tør å være litt annerledes. Gründer Helge Flo hadde i flere år jobbet i bransjen og så etterhvert noen åpenbare muligheter ved å redusere noen kostnadsledd. Helge innrømmer det har vært noen utfordringer på veien, men etter å ha fått på plass en erfaren rådgiver og ny investor i Ivar Borge i romjulen, så ser han lyst på fremtiden. Undertegnede ble såpass nysgjerrig på konseptet at jeg avla butikken i Nikolaikirkeallmenningen 1 et besøk.

Read More

Ågotnes Caravan Service As doblet omsetningen for andre året på rad.

Ågotnes Caravan Service As doblet omsetningen for andre året på rad.

Etter flere år i bransjen, så bestemte Trond Lasse Hansen i 2015 at han ville forsøke å starte for seg selv. Ågotnes Caravan Service As så dagens lys , og bedriften fikk seg lokaler i Ormahaugveien 2 på Ågotnes.

Siden dag en har ikke Trond Lasse sett seg tilbake. Klisjeen om kvalitet i alle ledd er noe det jobbes for å etterleve hos Ågotnes Caravan Service, og det har kundene fått med seg. Når 2018 regnskapet gjøres opp så er det med en dobling av årets omsetning for andre året på rad.

Read More

Ny jobb i 2019 ?

Ny jobb i 2019 ?

Codan Forsikring  i Åsane startet opp i mai 2017 og er et relativt nytt, men allerede et meget godt presterende rådgivningskontor. Her satses det på nærhet til kundene og de ansatte bygger personlige relasjoner til sin egen kundeportefølje. Kontoret satser knallhardt videre og skal nå ansatte nye rådgivere. Vi tok en prat med daglig leder Linn Sture for å finne ut mer. Kanskje er det en ny jobb nærmere enn du tror !

Read More

Bjarg/Knarvik + Codan Forsikring = Spennende samarbeid

Bjarg/Knarvik + Codan Forsikring = Spennende samarbeid

Codan Forsikring i Åsane er et friskt pust i det lokale forsikringsmarkedet i Bergen. Codan Forsikring er en utfordrer som tør å skille seg ut. Da vi fikk høre den fine historien om Bjarg/Knarvik sitt samarbeid på håndballbanen, ble vi så forført at vi nå har inngått et samarbeid til glede for begge parter. Historien om hvordan samarbeidet Bjarg/Knarvik oppstod skiller seg litt fra hvordan tradisjonelle håndball-lag blir til. Vi synes historien fortjener å bli gjenfortalt, slik at du som leser kan bli inspirert til å være med å hjelpe guttene.

Read More

Den rosa rørleggeren

Den rosa rørleggeren

R Mjelde As er rørleggeren i Bergen som tør å skille seg ut. Med rosa logo i et maskulint yrke blir man lagt merke til. Oppmerksomhet kombinert med pålitelige leveranser over tid har ført til en nesten 3-dobling av omsetningen de siste 5 årene. Dersom du ikke skal slå av en prat om forkrummede rør eller rørkuttere er daglig leder Roger Mjelde ingen lett man å få tak i, men vi hos Codan i Åsane var heldig nettopp å få besøk i Liavegen 1 av den travelt opptatte rørleggeren fra Morvik.

Read More

Åsane Rørleggerservice As valgte Codan i Åsane

Åsane Rørleggerservice As valgte Codan i Åsane

Codan Forsikring i Åsane er et friskt pust i det lokale forsikringsmarkedet, en utfordrer som tør å skille seg ut. Vårt mål er å gjøre forsikring enklere. Vi skal være enklere å ha med å gjøre, snakke med og forstå. En bedrift som nettopp opplevde dette er Åsane Rørleggerservice As.

Read More

Codan i Åsane utvider kraftig

Codan i Åsane utvider kraftig

Codan Forsikring i Åsane er et friskt pust i det lokale forsikringsmarkedet, en utfordrer som tør å skille seg ut. Kontoret åpnet i mai i år, men på dagens morgenmøte kunne daglig leder Linn Sture stolt klippe snoren og offisielt åpne den nye kontorfløyen. Antall ansatte skal siden oppstart dobles i løpet av året.

Read More

Vil du bli med på laget ?

Vil du bli med på laget ?

Codan Forsikring  i Åsane er et relativt nytt, men allerede et meget godt presterende rådgivningskontor. Her satses det på nærhet til kundene og de ansatte bygger personlige relasjoner til sin egen kundeportefølje. Kontoret satser knallhardt videre og skal nå ansatte 3 nye rådgivere. Vi tok en prat med daglig leder Linn Sture for å finne ut mer. Kanskje er din drømmejobb nærmere enn du tror !

Read More