Bjarg/Knarvik + Codan Forsikring = Spennende samarbeid

 

Codan Forsikring i Åsane er et friskt pust i det lokale forsikringsmarkedet i Bergen. Codan Forsikring er en utfordrer som tør å skille seg ut. Da vi fikk høre den fine historien om Bjarg/Knarvik sitt samarbeid på håndballbanen, ble vi så forført at vi nå har inngått et samarbeid til glede for begge parter. Historien om hvordan samarbeidet Bjarg/Knarvik oppstod skiller seg litt fra hvordan tradisjonelle håndball-lag blir til. Vi synes historien fortjener å bli gjenfortalt, slik at du som leser kan bli inspirert til å være med å hjelpe guttene.

Bjarg/Knarvik G15/16 viser stolt frem de nye draktene. Vi legger merke til at Codan Forsikring har fått en fin plass til sin logo på shortsen til spillerne. 

Bjarg/Knarvik G15/16 viser stolt frem de nye draktene. Vi legger merke til at Codan Forsikring har fått en fin plass til sin logo på shortsen til spillerne. 

Som mange andre klubber innen håndballen, har klubber som Bjarg og Knarvik utfordringer med å holde spillerne aktive innen idretten når guttene sakte men sikkert begynner å bli menn. For å kunne tilby spill til gutter utover G14, så har derfor Bjarg og Knarvik satt sammen et opplegg som muliggjør videre spill de kommende årene.

Samarbeidet kom i gang ved en tilfeldighet før Julecupen 2017, hvor man egentlig satte sammen et lag kun til denne cupen. Trener-teamet synes derimot at denne erfaringen slo ut så positivt ut på alle mulige måter, både sportslig og sosialt, at man ønsket å bygge videre på opplevelsen.

Samarbeidet som nå har oppstått har ført til at flere gutter ønsker å fortsette som aktive håndballspillere.

Kjøreturen mellom håndballklubbene Bjarg og Knarvik tar en liten time. Ca halvveis har Codan Forsikring i Åsane sitt lokalkontor. Codan i Åsane skjønner at et slikt samarbeid er kostnadskrevende. 

Kjøreturen mellom håndballklubbene Bjarg og Knarvik tar en liten time. Ca halvveis har Codan Forsikring i Åsane sitt lokalkontor. Codan i Åsane skjønner at et slikt samarbeid er kostnadskrevende. 

Markedsansvarlig Halvard Gjerdbakken hos Codan i Åsane applauderer initiativet Bjarg/Knarvik og har utfordret guttene til litt dugnadsarbeid.

Markedsansvarlig Halvard Gjerdbakken hos Codan i Åsane applauderer initiativet Bjarg/Knarvik og har utfordret guttene til litt dugnadsarbeid.

- Et helt supert initiativ, sier Halvard Gjerdbakken hos Codan  Forsikring i Åsane. Positivt er det også at ungdom har en sunn og god arena og sosialisere seg på. Vi hos Codan Forsikring heier virkelig på dette "prosjektet."

- Tenker man på kostnader med drakter, utstyr og ikke minst kjøring til og fra treninger og kamper for et lag hvor spillerne bor en liten times kjøretur fra hverandre så ser vi utfordringene, sier Halvard. Det hjelper ikke akkurat oppofrende foresatte at styrende politikere i Bergen snart har lykkes med bygge flere bom-stasjoner enn idrettshaller rundt byen Bergen heller.

- Vi ble sjarmert av historien og vi følte at denne gjengen var noe vi virkelig kunne identifisere oss med. Dog ønsker enhver sponsor å få mest mulig igjen av sine investerte kroner, så vi utfordret guttene med følgende;

"Vi kan gi Dere en lukrativ sponsor-avtale, men den vil kreve litt dugnads-innsats."