Ny jobb i 2019 ?

Codan Forsikring  i Åsane startet opp i mai 2017 og er et relativt nytt, men allerede et meget godt presterende rådgivningskontor. Her satses det på nærhet til kundene og de ansatte bygger personlige relasjoner til sin egen kundeportefølje. Kontoret satser knallhardt videre og skal nå ansatte nye rådgivere. Vi tok en prat med daglig leder Linn Sture for å finne ut mer. Kanskje er det en ny jobb nærmere enn du tror !

Linn Sture er daglig leder for Codan i Åsane.

Linn Sture er daglig leder for Codan i Åsane.

Så sent som 1. mai 2017 så Codan Forsikring sitt nye rådgivningskontor i Åsane dagens lys. Kontoret er allerede et av Codans raskest voksende i Privatkundemarkedet. Bak Codan i Norge står gigantiske RSA Group som har kunder i over 130 land og er verdens eldste forsikringsselskap.

- Vi har foreløpig satset mest på Privatkundemarkedet, men har også begynt å tilby forsikringer til det lokale næringslivet, sier daglig leder Linn Sture. Vi har nemlig et helt spesielt opplegg for det lokale næringslivet vi gleder oss til å fortelle om i fortsettelsen.

LES MER OM HVORDAN ÅSANE RØRLEGGERSERVICE BLE KUNDE HOS CODAN I ÅSANE.

Men, nå skal Codan Forsikring i Åsane ansatte nye rådgivere. Hvordan er egentlig arbeidsdagen for en rådgiver hos Dere ?

-Vi starter arbeidsdagen hos oss kl 08.45 hvor vi begynner morgenmøte. Så jobber vi effektivt frem til 11.30 hvor vi tar felles lunsj. Klokken 12.00 er vi i gang igjen og jobber frem til 16.00. For å få full arbeidsuke jobber vil til 19.00 på torsdager og/eller siste dagen i måneden.

Bilde fra det koselige lunsjrommet hos Codan i Åsane.

Bilde fra det koselige lunsjrommet hos Codan i Åsane.

Hvordan vil jobben være den første tiden som forsikringsrådgiver hos Dere ?

-De nye rådgiverne får sitt eget kontor og litt generell opplæring i systemer.

Vi går også gjennom hvordan vi prospekterer, kommer i kontakt med potensielle kunder, avdekker behov og lærer å sy sammen komplette forsikringsløsninger både vedrørende skadeforsikringer og personforsikringer.

Deretter begynner du å jobbe litt mer selvstendig med hjelp av en egen mentor her hos oss. Når du har kommet litt inn i det og klar for å gå et steg videre, så drar du på et 4 dagers intensivkurs til Oslo for å bli sertifisert som selvstendig forsikringsrådgiver hos Codan Forsikring.

Halvard jobber både med nærings- og private kunder. Her ønsker han Åsane Rørleggerservice velkommen som kunde. Ørjan Mjåtveit fikk også noe vi i Codan kaller Combined Offer.

Halvard jobber både med nærings- og private kunder. Her ønsker han Åsane Rørleggerservice velkommen som kunde. Ørjan Mjåtveit fikk også noe vi i Codan kaller Combined Offer.

Tjener man mye penger som forsikringsrådgiver hos Dere ?

-Hos oss jobber vi kun på provisjon. Vi har en provisjons-lønnsmodell. Det vil i praksis si at du får betalt av din egen omsetning. Da får de som jobber mest og er flinkest også mest lønn. Vi har ansatte som tjener godt, og vi har hatt tidligere ansatte som ikke fikk dette med forsikringer til og ikke tjente så godt.

Vårt mål er at du kommer opp på 50.000,- i månedslønn, men vi som selskap er fornøyd med jobben du gjør om du tjener 30-40.000,- pr mnd også. Det er her vi alle bør ligge som et minimum etter 6-12 måneder på jobb. Fordelen er at du selv i stor kan påvirke egen lønn. Men, for oss er det viktigste å skape en arbeidsplass hvor de ansatte trives. Spisse albuer er for eksempel forbudt hos oss, forteller en smilende Linn Sture.

Daglig leder Linn Sture er jobber selv mot kunder hver eneste dag og deler velvillig av sine kunnskaper med sine nyansatte for at de skal lykkes best mulig.

Daglig leder Linn Sture er jobber selv mot kunder hver eneste dag og deler velvillig av sine kunnskaper med sine nyansatte for at de skal lykkes best mulig.

Er det kun Privatkundemarkedet man skal jobbe i mot ?

-Hvis du er flink og motivert vil vi åpne opp for at man får lov å jobbe også mot næringslivskunder etter 1 års tid, og der ligger det virkelig gode inntektsmuligheter for den riktige kandidaten. Det er en del rådgivere i vårt agentur-nettverk som jobber med både privat og næring og flere av disse tjener godt over 1 million i året. Siden vi ikke har holdt på lenger enn siden mai 2017, er det ingen hos oss som er riktig der ennå, men det tror jeg vil komme i løpet av et par års tid med riktig innstilling. Hos oss får man også noe som heter porteføljeinntekt. Det vil i praksis si at dersom man er flink med kundene sine og beholder de lenge slik vi ønsker, så vil man få en gjentakende inntekt på tidligere salg. Man vil med andre ord få en naturlig lønnsforhøyelse hvert eneste år.

Hva trenger man av forkunnskaper ?

-Det er klart en fordel om du har jobbet med forsikringer før og vet litt om dette. Men, det er ingen absolutt nødvendighet. Er du lærevillig vil du plukke opp vilkår og egenskaper med produktene relativt raskt. Datakunnskaper de fleste har nå til dags er også dekkende, men man må være glad i å snakke med folk og ikke være redd for å ta en del telefoner i løpet av en arbeidsdag.

Hvordan søker man på jobb hos Dere ?

-Legg igjen dine kontaktdata her, så ringer vi deg, avslutter Linn Sture.

Ja, jeg vil vite mer om denne jobben:

Navn *
Navn