Åsane Rørleggerservice As valgte Codan i Åsane

Codan Forsikring i Åsane er et friskt pust i det lokale forsikringsmarkedet, en utfordrer som tør å skille seg ut. Vårt mål er å gjøre forsikring enklere. Vi skal være enklere å ha med å gjøre, snakke med og forstå. En bedrift som nettopp opplevde dette er Åsane Rørleggerservice As.

Åsane Rørleggerservice  er en lokal rørleggerbedrift med økende oppdragsmengde som  påtar seg det meste innen rørleggerfaget. Mesterbedriften tar på seg oppdrag både for private og næringslivet og er med i den landsdekkende kjeden VVS Eksperten. 

-Stadig flere nye kunder kommer til og vi har mange trofaste kunder som kjenner oss og bruker oss om og om igjen, sier daglig leder Ørjan Mjåtveit.

DU kan følge Åsane Rørleggerservice as på Facebook ved å klikke her !

Fornøyde kunder fører til økt oppdragsmengde, så i disse dager ansetter selskapet nok en rørlegger til glede for rørleggertrengende.

-Jeg takket ja til et møte når Codan i Åsane tok kontakt. Jeg merket jeg ønsket en lokal forsikringsrådgiver som kjenner både bransjen, geografien vi opererer i, vår bedrift og vårt behov. Det er kjekt med lokal hjelp på forsikringer, for jeg må prioritere min tid på mine kunder og gjøre det jeg er god på, smiler Ørjan med glimt i øye.

Daglig leder Ørjan Mjåtveit i Åsane Rørleggerservice as ønskes velkommen som kunde hos Codan i Åsane av Halvard Gjerdbakken. 

Daglig leder Ørjan Mjåtveit i Åsane Rørleggerservice as ønskes velkommen som kunde hos Codan i Åsane av Halvard Gjerdbakken. 

Hos Codan i Åsane fikk Åsane Rørleggerservice en uforpliktende gjennomgang av hvilke forsikringer man hadde i dag, hva man bør vurdere ved valg av forsikringer og selvfølgelig Codan i Åsane sitt forslag med et pristilbud.

Codan i Åsane fikset god pris på denne varebilen til Åsane Rørleggerservice as.

Codan i Åsane fikset god pris på denne varebilen til Åsane Rørleggerservice as.

-Jeg likte godt konseptet med lokal tilstedeværelse i Åsane og personlig rådgiver som kjenner bedriften min, sier Ørjan. I tillegg har Codan en genial løsning som hensyntar mine private forsikringer i en og samme pakke.  At jeg på toppen sparte en god del tusen i året gjorde at den tiden jeg investerte i møtet med Codan i Åsane var fornuftig bruk av tiden min.

-Når jeg nå ansetter en ny rørlegger så er det nye utvidete ansvarsforsikringer og lovpålagte yrkesskadeforsikringer og pensjoner som må ordnes. I tillegg må jeg nok forsikre en ny bil. Da er det fordelaktig å ha en personlig forsikringsrådgiver rett i nærheten som kjenner oss, sier Ørjan før han setter seg inn i den tøffe firmabilen med ny forsikring og kjører ut til nye oppdragsgivere.

Lurer du på om Codan i Åsane kan hjelpe deg og/eller din bedrift legger du igjen kontaktdata her, så hører du fra oss for å avtale et uforpliktende møte.