Nytt kontor i Åsane

I Liavegen 1 på Nyborg i Åsane åpnet Codan Forsikring et nytt rådgivningskontor i mai. Kontoret har på rekordtid fått mange hundre nye privatkunder og interessen for Codan som forsikringsselskap er meget stor på Vestlandet skal vi tro daglig leder Linn Sture.

Da vi ankommer Liavegen 1, så venter Linn Sture på parkeringen. Her er det godt med parkeringsplass, og vi kjenner oss raskt igjen. Dette er samme sted som vi før i tiden hentet bokhyllen Ivar. I dag ser vi at Byggmax, Åsane Crossfit og Megaflis er andre leietakere i bygget, som eies av Noramix. Linn ønsker oss velkommen og tar oss med inn i innbydende lokaler i 2. etasje. Vi blir spurt om vi vil ha kaffe før Linn ivrig begynner:

Linn tar imot oss på parkeringen og viser samtidig frem Codan-bilen kontoret i Åsane har.

Linn tar imot oss på parkeringen og viser samtidig frem Codan-bilen kontoret i Åsane har.

- Vi pleier å påstå at Codan Forsikring er et friskt pust i det norske forsikringsmarkedet, en utfordrer som tør å skille seg ut. Vårt mål er å gjøre forsikring enklere. Vi skal være enklere å ha med å gjøre, snakke med og forstå. Vi har den rette kompetansen og erfaringen for å kunne tilføre noe nytt. Dessuten har vi et av verdens største forsikringsnettverk i ryggen når vi trenger det.

Hun forteller at selskapet er eid av RSA Group som faktisk er verdens eldste forsikringsselskap og verdens 5. største skadeforsikringsselskap.

-For å illustrere både alder og størrelse kan jeg nevne at Titanic faktisk var forsikret hos oss den 15. april 1912 og de Olympiske leker i London var det samme i 2012.

Forsikringsgiganten RSA Group står bak og eier Codan Forsirking. De var tidlig i bransjen og hadde faktisk Titanic forikret hos seg i 1912.

Forsikringsgiganten RSA Group står bak og eier Codan Forsirking. De var tidlig i bransjen og hadde faktisk Titanic forikret hos seg i 1912.

Linn snakker nesten både på inn og utpust bare avbrutt av noen kledelige og overbevisende smil. Vi sitter nå inne på kontoret til sjefen sjøl og hun har tatt frem rullekake til gjestene før hun fortsetter:

-Codan tilbyr skadeforsikring til både privatpersoner og næringsliv i Norge. Vi har konsentrert oss om Privatkundemarkedet på vårt kontor i Åsane foreløpig, men nå begynner vi også å snakke mer med det lokale næringslivet, slik at de også kan få høre om det vi tilbyr. Vi har nemlig muligheter for å lage litt "lokal skreddersøm" for kjente lokale bedrifter og Deres ansatte. Vi går litt i mot strømmen i tiden der alt skal gjøres automatisk av robotor og digitalt. Vi tror nemlig på det at kundene vil ha en personlig rådgiver. Vi vil gjerne møte og se de menneskene som har et forsikrinsgbehov i øynene. Gjennom det øker også sannsynligheten for at prisen blir riktig for alle parter.

Rådgiverne hos Codan i Åsane sitter på egne kontorer med felles pauserom.

Rådgiverne hos Codan i Åsane sitter på egne kontorer med felles pauserom.

Vi ser at det er 5-6 ansikter i full aktivitet rundt om på de øvrige kontorene og spør Linn om hvor mange som jobber her og hva hun tenker om fremtiden. Før spørsmålet er ferdig stilt kommer det utdypende svaret:

-Vi er i dag 6 fulltidsansatte rådgivere og har i tillegg en deltidsansatt på administrasjon for å avlaste meg litt. Du skjønner jeg er mer glad i å snakke med og hjelpe kunder enn å flytte papirer. Vi planlegger nå i disse dager å ansette hele 3 nye rådgivere for å komplettere teamet vårt i Åsane. De rådgiverne vi har her nå er veldig flinke og selvgående, ja så nå er tiden moden for å ansette 3 nye rådgivere.

Før vi takker for oss, så har vi selvfølgelig fått med oss vårt eget skreddersydde forsikringstilbud og vært vitne til at Linn selv fikk inngående telefon med salg. Hun var raskt ute på en tavle på lunsjrommet og dro i en skipsklokke og skrev noe på tavlen. Nysgjerrige fjes titter ut fra de andre kontorene. Vi får på følelsen at her liker folk at det er litt action og at det er sunn konkurranse.

Den tradisjonelle skipsklokken for å markere salg og tavle til å føre opp løpende resultater er for oss ikke helt lett å tolke, men åpenbart et populært innslag blant de ansatte.

Den tradisjonelle skipsklokken for å markere salg og tavle til å føre opp løpende resultater er for oss ikke helt lett å tolke, men åpenbart et populært innslag blant de ansatte.

Rådgiverne hos codan i åsane har sin egen codan-bil de benytter i kundemøter.

Rådgiverne hos codan i åsane har sin egen codan-bil de benytter i kundemøter.

-Ja, vi har en del artige konkurranser og kampanjer hos Codan. Både landsdekkende og lokale. Både individuelle og kollektive. Hos oss er det lov å være flink, men spisse albuer er forbudt. Her unner vi virkelig hverandre suksess og litt klisjeaktig kan jeg fortelle at vi her faktisk løfter hverandre opp og frem. Vi har det beste miljøet jeg noen gang har opplevd på en arbeidsplass og hver gang noen river i bjellen (og vi ikke har besøk) så er det full applaus.

Vi tar med alle som er inne på kontoret ut på parkeringsplassen for å ta et tradisjonelt lagbilde. Der står det også en Codan-bil som alle ansatte kan disponere når de skal ut i kundemøter eller hjemmebesøk.

Dersom du også kunne tenke deg et helt uforpliktende tilbud fra Codan i Åsane, så noterer du navn og nummer i skjemaet under og trykker send.

Navn *
Navn